Skip to main content

El vallesà ha posat punt i a part a la seva etapa en la coordinació general de l’entitat. Fotografia: CFM.

Després d’un any com a coordinador general del CF Martorell, Ismael Capilla (Sabadell, 1972) ha hagut de renunciar al càrrec per motius laborals. El vallesà fa un pas al costat després de dos anys de la seva arribada al CF Martorell de la mà d’Àlex Guixà. Curiosament, la marxa de Guixà -el maig de 2017- va obrir la porta de bat a bat a Capilla per rellevar-lo com a coordinador general. “La meva nova realitat laboral ha canviat i fa impossible que pugui seguir al CF Martorell”. Amb aquestes paraules, Capilla anuncia la seva marxa de l’entitat.

El vallesà ha viscut dos anys de màxima intensitat al CE Torrent de Llops a nivell esportiu i, també, institucional coincidint amb unes eleccions inèdites a la presidència que va guanyar la candidatura de Josep Ramon Vigueras. Després d’un primer curs convuls amb les renúncies de Irisarri i Guixà i el descens del primer equip a Tercera Catalana, el relleu institucional va permetre reordenar les peces i Capilla va passar a ser el coordinador general.  “L’arribada de Nualart a la banqueta, el retorn de Carlos Prats pilotant la branca femenina i la incorporació de Pedro Sáez en la coordinació del futbol-7 han fet molt positiva la darrera temporada”, assegura el vallesà. “Els 4 ascensos han permès viure un curs inoblidable només tacat pel descens del cadet A a Primera Divisió, que encara cou”, afegeix.

Deixa la porta oberta

“M’emporto la satisfacció dels èxits esportius aconseguits, d’un treball intens amb un grup humà increíble, però, sobretot, una munió d’amics”. Molts d’ells són tècnics, coordinadors, delegats i encarregats de material. Capilla, qui s’ha acomiadat a través d’una carta, posa èmfasi a “la impagable col·laboració d’Enric Fàbregas, un home de club com n’hi ha pocs”, al president Vigueras i a la branca de la direcció esportiva de la directiva “pel suport incondicional en tot moment”. A l’hora de passar balanç de la seva gestió, Capilla assegura que “el CF Martorell està creixent cada cop més i no té previsió d’aturar-se. Treballar en aquest club fa que hagis de donar el màxim de tu mateix i et permet créixer al mateix ritme”. En el seu comiat Capilla ha deixat clar que “la meva etapa al CF Martorell no ha acabat. Només és un recés. Sempre portaré l’escut d’aquest club al meu cor”.

En el seu comiat, el president de l’entitat, Josep Ramon Vigueras explica que “Capilla ha sabut donar continuïtat a la feina iniciada Àlex Guixà. Ara, tenim un equip de tècnics que treballem pel club i això és fruit de la seva tasca. L’Ismael s’ha enamorat del CF Martorell però per circumstàncies personals ha hagut de renunciar-hi. En fem un balanç molt positiu de la seva feina i té la porta oberta per tornar quan vulgui”. Capilla deixa un lloc vacant i la directiva anunciarà, ben aviat, el seu relleu en la coordinació general.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari