Skip to main content

El coronavirus ha obligat a cancel·lar el Campus de Setmana Santa del CF Martorell. Fotografia: Enric Albarracín

El Campus de Setmana Santa del CF Martorell que s’havia de desenvolupar els dies 6, 7, 8 i 9 d’abril de 2020 ha quedat cancel·lat tenint en compte l’estat d’alarma que va declarar el govern espanyol com a conseqüència de la situació que s’està vivint arran del covid-19.

La cancel·lació del campus del CF Martorell s’ha aplicat seguint les instruccions de la Federació Catalana de Futbol, de la Real Federación Española de Fútbol, de la Secretaria General de l’Esport, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Martorell.

El motiu de la cancel·lació no és altre que el de vetllar, per damunt de qualsevol altre interès, per la salut de tots els participants i treballadors. Entenem que és responsabilitat de tothom frenar aquesta pandèmia al més aviat possible.

Des del CF Martorell volem transmetre el nostre suport incondicional a les famílies que ho estan passant malament en aquests moments, als sanitaris i treballadors de serveis de primera necessitat que ho estan donant tot per a la nostra societat. Tots plegats, actuant units i de forma solidària, superarem aquesta greu emergència sanitària.

Agraint la seva col·laboració i quedant a la seva disposició per qualsevol dubte o necessitat aprofitem l’avinentesa per saludar-los molt cordialment.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari