Skip to main content

El cadet A s’estrenarà el 23 de setembre davant el CF Vilanova i la Geltrú. Foto: CFM

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet oficial els calendaris del juvenil B i cadet A i B del Club Futbol Martorell per a la temporada 2017-2018. Mentre el cadet A s’estrenarà el 23 de setembre a casa davant el CF Vilanova i la Geltrú, el juvenil B i el cadet B ho faran el 30 de setembre contra el Sant Ildefons B i el CF Sant Andreu de la Barca, respectivament.

Juvenil B: Sant Ildefons B, primer rival

El juvenil B del CF Martorell debutarà al grup 2 de Primera Divisió davant la UE Sant Ildefons B el dissabte 30 de setembre (18.30 hores) al CE Torrent de Llops. El primer partit com a visitant serà el 8 d’octubre al camp de la Terlenka Barcelonista B. L’equip que entrena Manuel Fernández tancarà el curs el 2 de juny a casa davant el Can Vidalet B.

Els martorellencs tindran com a rivals el Can Vidalet B, el Santfeliuenc B, el Sant Ildefons B, el Marianao Poblet, l’AE Prat B, el CF Gavà, l’EF Gavà D, el Levante Las Planas, el CF Molins de Rei, el Vista Alegre B, l’Espluguenc FA, la UE Sant Joan Despí, la Terlenka Barcelonista B, el CF Santboià i la UD Viladecans.

Calendari juvenil B temporada 2017-2018

Cadet A: Debut a casa

El cadet A del CF Martorell debutarà al grup 1 de categoria Preferent el 24 de setembre (10 hores, CE Torrent de Llops) davant el CF Vilanova i la Geltrú. El primer partit com a visitant serà el 30 de setembre al camp de la UE Castelldefels. L’equip que entrena Rodrigo Betrián tancarà el curs el 27 de maig a casa davant el Cambrils Unió CF.

Els martorellencs tindran com a rivals el FC Barcelona B, CF Vilanova i la Geltrú, Terlenka Barcelonista CF, La Floresta CD, AE Prat, UE Rapitenca, Gimnàstic Tarragona B, UD Viladecans, UD Cornellà B, UE Castelldefels, Cambrils Unió CF, UE Sant Ildefons, EF Gavà B, Atlètic Segre, Reus Deportiu B.

Calendari cadet A: temporada 2o17-2018

Cadet B: Un derbi per començar

El cadet B del CF Martorell s’estrenarà al grup 10 de Primera Divisió el 30 de setembre (14 hores, CE Torrent de Llops) davant el CF Sant Andreu de la Barca. El primer partit com a visitant serà el 7 d’octubre al camp del Corbera. L’equip que entrena Marc Garcia tancarà el curs el 2 de juny a casa davant l’EF Olesa 87.

Els martorellencs tindran com a rivals l’EF Olesa 87, AE Prat C, UE Castelldefels C, Santfeliuenc B, Ciutat Cooperativa, PB Vallirana, CF Corbera, UD Vista Alegre, UE Cornellà, Atlètic Sant Just, Fundació Atlètic Vilafranca B, Fontsanta-Fatjó, CF Sant Andreu de la Barca, Marianao Poblet i AE Abrera.

Calendari cadet B temporada 2017-2018

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari