Skip to main content

La directiva martorellenca i Bukalix en el moment de la presentació de l’acord de patrocini. Foto: CF Martorell

Bukalix s’ha convertit en un dels patrocinadors més potents del CF Martorell. Fruit de l’acord, la clínica dental amb seu a Martorell esponsoritzarà els equips base femenins (d’aleví fins a juvenil) i els equips infantils de categoria masculí. A més, els socis de l’entitat comptaran amb un seguit de condicions especials en tractaments odontològics.

Ubicat al número 22 de la Rambla de les Bòbiles (locals 8-9), Bukalix compta amb un equip de professionals especialitzat en els diferents àmbits de l’odontologia i que ha obtingut la seva qualificació als millors centres de referència en l’àmbit estatal. Bukalix disposa de les eines, la tecnologia, el coneixement i les habilitats professionals per proporcionar un servei òptim als seus clients.

Fruit de l’acord, els socis del CF Martorell disposaran d’un seguit de condicions especials en els tractaments que ofereix Bukalix. Així, comptaran amb un seguit de serveis totalment gratuïts: primera visita, control i seguiment, finançament, assessorament personalitzat, estudi per cirurgia oral, estudi i diagnòstic per a cirurgia d’implants, radiografia digital, TAC per a tractaments d’implantologia, escaneig 3D per a tractaments d’ortodòncia invisible-invisalign, teleradiografia per a estudis d’ortodòncia i estudi d’estètica dental.

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, ha assegurat que “aquest acord té una doble intenció: d’una banda, l’esponsortizació de bona part dels equips base i de l’altra, els avantatges que els nostres socis trobaran a Bukalix. Esperem que aquest acord ens permeti assegurar-nos un patrocinador estable en el nostre procés de creixement com a club”.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari