Skip to main content

José Antonio Balada, un valor de la collita del juvenil A, serà integrant del primer equip. Foto: CFM

José Antonio Balada és una altra de les cares noves del primer equip del CF Martorell. El jugador d’Esparreguera, que destaca per la seva polivalència en el terreny de joc, farà el salt al primer equip i és, juntament amb Carlos Donado, fruit de la collita del juvenil A del CF Martorell a categoria Preferent. El tècnic Albert Nualart ha donat el vist-i-plau perquè sigui un dels integrants de la plantilla del primer equip la propera temporada.

“Estic molt content de poder jugar al CF Martorell. Per a mi és un repte, com també ho és intentar perseguir aquest ascens a Segona Catalana que ens hem posat com a gran objectiu per a la temporada”, explica Balada. El jugador resident a Collbató ha afegit que “el míster m’ha transmès unes idees molt clares i el veig molt implicat en el projecte”. Nualart té una munió de possibilitats per a Balada. Tot i que la seva posició natural al terreny de joc és de mitja punta o extrem, el curs passat Alcázar va utilitzar-lo com a lateral, davanter i interior oferint un gran rendiment.

Una temporada per emmarcar

Balada va arribar l’estiu passat a Martorell de la mà d’Oriol Alcázar, qui va ser tècnic del juvenil A. Procedent del Marianao Poblet, el jugador esparreguerí confessa que “al principi em va costar adaptar-me perquè els companys eren més grans que jo i venia de jugar molt diferent al Marianao. Però a base d’entrenar i agafar confiança tot va anar més rodat”. Del curs de l’any passat, Balada explica que “l’Oriol -el míster- ens va ensenyar a jugar la pilota amb sentit i va ser un any inolvidable sent la meva última com a juvenil. Acabar tercers a Preferent va ser molt bonic i més de la forma en la que ho vam aconseguir”.

Balada debutarà al primer equip del CF Martorell després d’una sola temporada al CE Torrent de Llops. El jugador va iniciar-se al CEE Esparreguera des de ben petit fins a la categoria cadet. En l’etapa com a juvenil va fitxar pel CD Marianao Poblet, on va jugar-hi dues temporades, abans de recalar a Martorell. El jove jugador d’Esparreguera és la desena cara nova del primer equip del CF Martorell per al proper curs, a més de Carlos Donado (juvenil A), Nelson Verdrun (CE Manresa), Carles Pujol (sense equip), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari