Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha guanyat al camp del FC Ascó (0-1) i ha sumat el segon triomf consecutiu, el primer a domicili. La diana de Juanlu Estévez en el primer quart d’hora de partit ha confirmat el bon joc de l’equip, que ha superat un conjunt local amb molta fam i que ha tingut l’empat a tocar.

En el primer temps, l’equip de Javi Gómez ha mostrat una imatge sòlida, oferint un bon joc al qual només li feia falta el gol per acabar de segellar-lo. I Juanlu Estévez s’ha encarregat de trobar-lo, al minut 16 i en iuna pilota al segon pal que ha recollit de Marcos Ibáñez. Abans del descans, l’única ocasió amb perill per als locals ha estat neutralitzada per Casares i ha permès que el marcador no es mogués.

En la represa, els tarragonins han estat més directes, buscant l’empat, i els blanc-i-vermells l’han contingut bé tot i les dimensions més reduïdes del terreny de joc i aportant molta velocitat a la seva proposta. Gómez ha donat aire a la plantilla mentre Juanlu ha tingut el segon, que hagués suposat la sentència a un triomf més folgat. Malgrat no convertir-lo, el partit s’ha tancat amb una victòria per la mínima que deixa els de Gómez sisens, amb sis punts de nou possibles.

Deixa un comentari