Skip to main content

Joan Pujol, acompanyat pel tècnic Albert Nualart, al CE Torrent de Llops. Foto: CFM

Joan Pujol (Olesa de Montserrat, 1995) és un dels nous porters que tindrà el primer equip del CF Martorell la propera temporada. El jugador arriba procedent de la UD Montserrat Igualada i vol aportar el seu gra de sorra en el projecte liderat pel tècnic Albert Nualart.

Pujol explica que “el CF Martorell és un club referent a la comarca, tot i la pèrdua de la categoria. Sóc aquí perquè m’agrada el projecte esportiu, no és a curt termini ni només amb l’únic objectiu d’ascendir a Segona Catalana i si fem bé les coses, estic segur que tindrà continuïtat en els propers anys”.

El porter olesà aterrarà a Martorell amb el seu company David Valle, amb qui ha compartit vestidor al Montserrat Igualada. “Conec pocs companys, gairebé només a David Gimeno, amb qui he jugat en algun torneig de futbol7, tot i que amb la majoria m’hi enfrontat a ells. Compartir vestidor amb Gimeno serà un plaer”.

Des de petit a Joan Pujol li va agradar fer de porter. Va iniciar-se a Olesa fins a categoria cadet on va jugar una temporada al Gimnàstic Manresa per retornar a casa seva. En el darrer any de juvenil va debutar com a sènior amb el CE Esparreguera. Un any més tard va tornar al primer equip del CF Olesa fins el curs passat a Igualada.

Amb la incorporació de Pujol, el primer equip del CF Martorell ja suma 5 novetats per al curs vinent: Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari