Skip to main content

El Club de Futbol Martorell celebrarà el dissabte 18 de febrer el torneig d’edat aleví amb un total de setze equips procedents de Tercera Divisió. La fase d grups començarà a les 9.00h i és previst que la fase eliminatòria, que arrencarà als vuitens de final, s’iniciï a partir de les 19.50h.

En total hi prendran part setze conjunts, repartits en quatre grups (1, 2, 3 i 4). En el primer hi seran el CF Vinyets Molí-Vell, el CFU Can Rull, el CF Sabadell Nord i el CF Martorell D. En el segon hi prendran part la UE Mollet, el CE Vila Olímpica, el CF Singuerlín i el CF Martorell G. El grup 3 l’integraran el CD Almeda, la PB Sant Vicenç dels Horts, el CP San Cristóbal i el CF Martorell F, mentre que en el quart hi seran el CF Hostalets de Pierola, el FC Matadepera, el CF Martorell E i el CF Martorell H.

El torneig enfrontarà tots els equips de cada grup entre ells i a la fase eliminatòria hi accediran els dos primers classificats de cada grup. En total, vuit conjunts que lluitaran per fer-se amb la primera plaça d’aquesta cita, que se celebrarà en una jornada sense lliga regular.

Consulteu aquí els horaris del torneig.

 

Deixa un comentari