Skip to main content

Les inscripcions per a la temporada 2021-2022 ja són obertes i arriben amb unes quotes que no variaran respecte el curs passat. Amb un cost de 150€ (70€ en concepte de soci i 80€ de matriculació) i cinc quotes més de 75€ des de setembre de 2021 fins al gener de 2022 podreu refermar el vostre lligam amb el CF Martorell.

Enguany, el pagament tornarà a ser telemàtic a través del web cfmartorell.cat i us permetrà gestionar els tràmits en línia. Un cop finalitzats els tràmits de pagament de la quota i la matriculació, només haureu d’enviar un correu electrònic a secretaria@cfmartorell.cat amb el rebut de pagament i el formulari d’inscripció degudament omplert.

A continuació us adjuntem el dossier inscripcio 2021-1 per inscriure’us, el Compromis permanència així com el full Full protecció dades i un tutorial on veureu els passos per fer els pagaments en línia de manera senzilla i entendeora. El termini per a fer les inscripcions ha començat avui mateix i s’allargarà durant tot el mes de juliol, així que no trigueu a assegurar-vos la vostra plaça al CF Martorell per a la propera temporada!

Deixa un comentari