Skip to main content

El conjunt de Javi Cuesta ha començat aquesta tarda els entrenaments i ha engegat un curs on comptarà amb set fitxatges i en la segona temporada del tècnic al capdavant de l’equip. Els blanc-i-vermells jugaran set partits amistosos abans de l’estrena en lliga el 2 d’octubre.

La preparació dels de Cuesta compta amb els partits contra el CP Sarrià (1CAT), el dissabte 27 d’agost, a Les Franqueses (2CAT) el 31 d’agost i al Sant Boi (1CAT) el 3 de setembre per tancar la setmana.El dijous 8 de setembre els blanc-i-vermells viatjaran al camp del CFA Espluguenc (2CAT), mentre que dos dies més tard jugaran al camp de la UE Mollet (1CAT). El primer convidat al CE Torrent de Llops serà el filial del CE Sabadell, que milita a Primera Catalana, el 15 de setembre, i el diumenge 18 arribarà la UE Llefià, de la mateixa categoria.

Pel que fa als fitxatges, Gerard Gómez (CE Manresa), Roger Peña (CF Vilanova), Albert Garrido (CF Solsona), Marc Torres (CF Solsona), Víctor Garcia (CF Gavà), Izan Espinosa (FC Martinenc) i Marcos Hurtado (UE Sant Ildefons) són les cares noves. Els jugadors procedents del juvenil A Carlos Prinz, Daniel Martín i Ayoub Yahya, a més, formaran part de la pretemporada de l’equip.

Dins el capítol de renovacions, hi ha Souleiman Touray, Eric Iglesias, Bernat Sansano, Xavi Torres, Xavi Marco, Toni Domínguez, Carles Caballeria, Enric Soriano, Pau Nández, Alfredo Trejo, Pol Francitorra, Eric Arévalo, Ross Willox i Martí Ramos.

Deixa un comentari