Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha tornat aquesta tarda a entrenar i ha donat per iniciada la pretemporada del curs 2020-2021. Amb la plantilla pràcticament al complet, els d’Albert Nualart s’han exercitat a la gespa i també al gimnàs, on han quedat repartits en grups per evitar aplegar massa jugadors en un espai reduït. En la primera setmana, el conjunt blanc-i-vermell entrenarà tots els dies excepte el dimarts i el cap de setmana. Els representants de la junta directiva, Jordi Parera i Joan Tort, han baixat al terreny de joc per donar la benvinguda als jugadors i desitjar-los sort en la nova campanya.

La plantilla ha engegat un període de preparació on s’entrenarà durant tot el mes i en què disputarà set partits amistosos i un torneig (contra la Montanyesa, el FC Andorra, el CE Mataró, el FC Andorra, el CF Lloret, el FC Júpiter, l’EE Guineueta i el triangular del CF Les Franqueses). L’estrena en lliga, depenent del que permetin les autoritats sanitàries i sempre i quan no es posposi, serà el proper 4 d’octubre davant el FC Martinenc. La primera jornada en què el conjunt de Nualart exercirà com a amfitrió serà l’11 d’octubre contra el CJF Mollerussa.

Onze peces noves

L’equip que dirigirà Nualart ha apostat per onze jugadors nous que reforçaran el gruix de la plantilla que segueix del curs anterior. Es tracta de Martí Rafanell (CE Sabadell), Dani Baquero (FC Joanenc), Souleiman Touray (Unificació Bellvitge), Carles Güell (FC Martinenc), Marc Serra (CE Berga), Martí Ramos (UD Viladecans), Kilian Honorato (FC Santboià), Roger Gorrea (UE Sant Ildefons) i Àlex Otero (UF Jàbac Terrassa). A més, els jugadors que procedeixen del juvenil A blanc-i-vermell,  Mykola Lavryk, Yeray Garcia i Marc Saldaña, també completaran l’equip. Sergi Fernández i Víctor Marco, que han estat intervinguts de les seves lesions al genoll en les últimes setmanes, seran els primers absents del curs.

Deixa un comentari