Skip to main content

La portera de Cervelló arriba procedent de l’Athletic L’Hospitalet, de Primera Divisió. Fotografia: CFM.

Aroa Hernández (Barcelona, 1996) s’ha compromès amb el sènior femení del CF Martorell després de la marxa de Maria Llebaria. La portera de Cervelló, que arriba procedent de l’Athletic L’Hospitalet (Primera Divisió), assegura que “afronto aquest nou repte amb molta il·lusió, ganes i esforç perquè representa un pas endavant en la meva carrera com a futbolista”. Aroa ha estat presentada juntament amb el director esportiu del CF Martorell, Jordi Galera, i el coordinador de l’àrea de futbol femení, Carlos Prats.

Amb la baixa coneguda de Llebaria -que es va incorporar a mitja temporada passada-, el tècnic Issam El Azzouzi ja té la parella confirmada a la porteria: Irene Melero i Aroa Hernández. Precisament l’entrenador de Terrassa explica que “Aroa és una portera jove, amb projecció i que ve de jugar a Primera Divisió, que és un valor afegit. Té bons reflexos, és àgil i té bona sortida de pilota”. Aroa Hernández va iniciar-se a la Penya Blaugrana de Cervelló i en la categoria cadet-juvenil va incorporar-se al CF Pallejà. Com a sènior, ha vestit la samarreta del CE Santa Coloma de Cervelló, el CE L’Hospitalet i l’Athletic L’Hospitalet.

La portera de Cervelló reconeix que un dels motius per fitxar pel CF Martorell ha estat “el projecte de present i de futur després de la bona temporada passada. Hi ha pocs clubs a Catalunya que treballin tan bé el femení com a Martorell. Això s’ha convertit en un reclam per a moltes jugadores”. A més d’Aroa, el CF Martorell ha incorporat Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Judith Sáez (Manu Lanzarote) i Vanessa Quirós (UE Sant Sadurní d’Anoia). Respecte el curs passat són baixa Patri Muñiz, Núria Bonastre, Maria Llebaria, Lídia Enríquez i Sheila Rodríguez.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari