Skip to main content

El CE Torrent de Llops veurà futbol el Dijous i Divendres Sant amb els torneijos de Setmana Santa. Foto: CFM

Els dies 29 i 30 de març -Dijous i Divendres Sant- el CF Martorell promou el Torneig de Setmana Santa de categoria aleví i cadet. El torneig, en format de triangular, comptarà amb 6 equips de cada categoria. EL 29 de març (de 17.00 a 21.00 h) serà el torn pels equips cadets i l’endemà, 30 de març (de 10.00 a 14.00 h) en categoria aleví. Els partits es jugaran a les instal·lacions del CE Torrent de Llops.

En categoria aleví, els clubs participants seran l’Aristoi Football Academy, la Fundació UE Cornellà, CF Vinyets Molí-Vell, UE Sant Pere Riudebitlles, AE Abrera i el CF Martorell. En categoria cadet, CE Mercantil, Terlenka Barcelonista, UE Viladecans, UD Pubilla Cases i dos equips del CF Martorell. El torneig estarà format per dos grups de 3 equips cadascun. Els primers de cada grup jugaran la final i els segons, la final de consolació.

Les noies, a la Costa Daurada Cup

El CF Martorell participarà, per tercer any consecutiu, a la Costa Daurada Cup, un dels torneijos més prestigiosos de l’Estat espanyol que tindrà lloc els dies 30 i 31 de març i 1 d’abril a Salou. Tres equips femenins jugaran aquells dies en diferents poblacions de la comarca del Tarragonès. Hi haurà  tres combinats del CF Martorell dividits en les categories -G12, G14 i G16-. En la categoria G12, l’equip martorellenc estarà dirigit per Jose María Salinas ‘Pepo’ i l’integraran jugadores del prebenjamí-benjamí-aleví de l’entitat. En la categoria G14, el combinat dels equips aleví-infantil A i B del CF Martorell serà entrenat per Danae Moreno i Núria Bonastre I en la categoria G16, Abde Haddouck, Lorena Ventaja i Pau Bonastre dirigiran les jugadores del juvenil-cadet A que tindrà el reforç de quatre jugadores més del juvenil-cadet B del CF Martorell.

Els torneijos de Setmana Santa es podran seguir per les diferents xarxes socials del CF Martorell.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari