Skip to main content

La jugadora de Terrassa al costat del tècnic Issam El Azzouzi, al CE Torrent de Llops Fotografia: CFM

Andrea Rogel (Terrassa, 1995) és el darrer fitxatge del sènior femení del CF Martorell. La jugadora de Rubí, que ocupa la posició de central, arriba procedent del CFU Mira-Sol Baco, de Primera Divisió Catalana. “Tinc moltes ganes que comenci la competició, disfrutar de les meves noves companyes i gaudir moltíssim del futbol”, explica Rogel, qui ja es va estrenar com a blanc-i-vermella el cap de setmana passada en els partits de preparació.

De la incorporació de Rogel, el tècnic Issam El Azzouzi explica que “conec molt bé l’Andrea i ve jugant des de fa uns anys a un nivell molt alt. Aquest factor és clau per una categoria exigent com Primera Catalana. Com a jugadora ens aportarà molta contundència en el joc aeri i, sobretot, una bona sortida de la pilota des del darrere”. Com a curiositat, l’egarenca va iniciar-se en el futbol al 25 de Septiembre, de Rubí, als 6 anys i fins als 12 va jugar amb els equips masculins. Als 19 anys va fer el salt a la UE Rubí i, un any més tard, va incorporar-se al CFU Mira-Sol Baco, amb qui va ascendir a Primera Catalana. Andrea Rogel coincidirà, un any més, amb Marta Moragas, que van compartir vestidor a la UE Rubí.

Amb aquest fitxatge, Issam El Azzouzi compta amb 7 cares noves més: Jasmina Alarcón i Natalia Pérez (EF Olesa), Judith Sáez (Manu Lanzarote), Nerea González (CE Òdena), Vanessa Quirós (UE Sant Sadurní d’Anoia), Aroa Fernández (Athletic L’Hospitalet) i Mireia Asensio (EF Viladecans). Les martorellenques ja preparen el debut històric a Primera Catalana previst per aquest dissabte 15 de setembre (20 hores, CE Torrent de Llops) davant l’EF Manu Lanzarote.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari