Skip to main content

Des del Club Futbol Martorell volem comunicar la decisió de la junta directiva que Albert Nualart i Sergi Seró deixen de ser, a partir d’avui, entrenadors del primer equip. Albert Nualart tanca la seva etapa a la banqueta del primer equip del Club de Futbol Martorell. Amb dos ascensos consecutius, Nualart i el seu segon entrenador, Sergi Seró, deixen l’equip a Primera Catalana amb possibilitat de drets administratius i s’acomiaden de quatre temporades com a blanc-i-vermells. Amb els ascensos com el seu millor aval (en va aconseguir dos de consecutius, des de la seva arribada), el tècnic de Viladecavalls s’acomiada del primer equip però seguirà al capdavant de la direcció tècnica blanc-i-vermella.

Nualart i Seró han format parella des de la seva arribada al CE Torrent de Llops, l’estiu de 2017, quan l’equip arribava a Tercera Catalana després d’una temporada difícil i on van donar-se més descensos dels esperats. Els martorellencs van ser un dels conjunts damnificats i van haver de tornar a Tercera. Però Nualart arribava amb un encàrrec clar: tornar l’equip a Primera Catalana. I va posar-se per feina.

En el seu primer curs, va guanyar-se l’ascens directe a Segona Catalana després de ser el campió del grup 8, amb 80 punts, i en què una golejada davant el CF Pallejà a casa (4-0) a la penúltima jornada li va permetre assegurar-se el canvi de categoria matemàtic.

L’any següent, a Segona Catalana, l’objectiu era una mica més a prop, però la temporada va ser molt més dura. En el grup 3 va trobar-se amb un Atlètic Sant Just campió de lliga i, en la segona plaça, amb 68 punts, va recórrer a l’eliminatòria davant el CE Bescanó per convertir-se en equip de Primera Catalana.

L’ascens, celebrat al camp gironí, tornava els martorellencs a un graó del futbol català on no hi estava des de feia més d’una dècada. Nualart va rebre la confiança del club per encapçalar un projecte ambiciós a la màxima categoria catalana i hi ha passat dues temporades. La primera, escapçada per la pandèmia de coronavirus, i la segona, la 2020-2021.

D’aquesta manera Albert Nualart continuarà vinculat a l’entitat com a coordinador general del futbol base, encapçalant  la nova proposta de creixement del futbol base martorellenc. La junta directiva del Club Futbol Martorell vol agrair la dedicació, el compromís i el treball al capdavant del primer equip de la nostra entitat.

Deixa un comentari