Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell comença a definir la pretemporada del curs 2022-2023 amb set partits amistosos confirmats. El conjunt de Javi Cuesta començarà els entrenaments el dimecres 17 d’agost i fins ara ha tancat set partits de preparació.

Els blanc-i-vermells disputaran fins a cinc partits contra equips de Primera i Segona Catalana. La primera visita serà al CP Sarrià (1CAT), el dissabte 27 d’agost, i la seguiran el desplaçament al camp de Les Franqueses (2CAT) el 31 d’agost i al Sant Boi (1CAT) el 3 de setembre per tancar la setmana.
El dijous 8 de setembre els blanc-i-vermells viatjaran al camp del CFA Espluguenc (2CAT), mentre que dos dies més tard jugaran al camp de la UE Mollet (1CAT).
El primer convidat al CE Torrent de Llops serà el filial del CE Sabadell, que milita a Primera Catalana, el 15 de setembre, i el diumenge 18 arribarà la UE Llefià, de la mateixa categoria.
La plantilla ha anunciat els fitxatges de Gerard Gómez, Roger Peña,  Albert Garrido, Marc Torres, Víctor Garcia, Izan Espinosa i Marcos Hurtado, així com les renovacions de Souleiman Touray, Eric Iglesias, Bernat Sansano, Xavi Torres, Xavi Marco, Toni Domínguez, Carles Caballeria, Enric Soriano, Pau Nández, Alfredo Trejo, Pol Francitorra, Eric Arévalo, Ross Willox i Martí Ramos. Els jugadors procedents del juvenil A Carlos Prinz, Daniel Martín i Ayoub Yahya, a més, completaran la pretemporada de l’equip.

Deixa un comentari