Skip to main content

Abde, que ha estat decisiu amb un doblet, celebra el primer gol al Sagnier. Fotografia: Svetlana Akimova

El retorn a Segona Catalana ha començat amb un somriure gegantí. Abde Haddouch, el màxim golejador de la història, ha tornat a aparèixer com en les grans ocasions per segellar un triomf històric en l’estrena del curs al camp del filial de l’AE Prat (0-2). Mai s’havia començat el camí a Segona Catalana amb una victòria. Un gol en la primera i un altre en la segona part han servit per començar el curs amb tres punts.

Això que el partit ha començat igualat i els martorellencs s’han mostrat un pèl imprecisos en algunes facetes de joc a l’inici. Sergi Fernández, amb una rematada ajustada al pal, ha disposat de la primera oportunitat pel CF Martorell que ha vist com la reacció local ha estat una vaselina per sobre la porteria de Toni Domínguez. A partir de la primera hora de joc, l’equip de Nualart ha començat a dominar amb més claredat gràcies a un ritme alt en el joc. A quatre minuts pel descans, Abde ha rebut una pilota a l’interior de l’àrea i, a la mitja volta, ha marcat amb un xut potent (0-1). Primer gol del curs per la Pantera. Abans del xiulet de l’àrbitre, Guille Gámez, amb un xut des de la frontal, ha estat a punt de fer el segon.

Fermesa defensiva

La represa s’ha iniciat amb una acció decisiva. Una jugada d’atac dels potablava ha obligat Toni a fer una aturada providencial davant Carlos. Els locals han tingut l’empat a tocar però, un cop més, el porter martorellenc ha demostrat la seva vàlua. L’equip de Nualart no s’ha deixat intimidar i Max Maggatt, que ha sortit de refresc en la segona part, ha buscat el segon sense aconseguir-ho. L’AE Prat B, amb dificultats per connectar amb els seus jugadors d’atac, ha optat per sortir amb la pilota controlada des del darrere. I a partir d’aquest moment, la pressió martorellenca, intensa i efectiva, ha provocat que l’equip de Nualart hagi recuperat una munió de pilotes. El CF Martorell ha perdonat el segon fins que al minut 72, Max ha servit des de l’esquerra a Abde qui, amb un control brillant, s’ha plantat davant del porter i ha definit a la perfecció (0-2). Els intents de reacció dels locals han quedat neutralitzats per una defensa martorellenca que no ha fet cap concessió fins al xiulet final.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari