Skip to main content

El primer equip del CF Martorell s’estrenarà amb els partits amistosos aquest cap de setmana i ho farà dissabte 27 d’agost a domicili, contra el CF Gavà. Serà a Can Torelló, a partir de les 21.00h, i suposarà el primer test dels set que la plantilla de Javi Cuesta tindrà abans no s’enceti la lliga regular, el 2 d’octubre.

Amb pràcticament dues setmanes d’entrenaments, els blanc-i-vermells comencen a encaixar les noves peces per a un equip que tornarà a militar a Primera Catalana (al grup 3) i que per segon any consecutiu estarà dirigit per Javi Cuesta. Les sessions de la pretemporada van començar el 17 d’agost i fins al test de Gavà, n’hauran completat set.

Segons el tècnic Javi Cuesta, en els primers entrenaments del curs “hem prioritzat la posada a punt del futbolista i cohesionar el grup”. El tècnic martorellenc s’hi refereix arran del descans que ha tingut la plantilla durant els mesos de vacances i amb la intenció d’anar recuperant el ritme i la rutina de les setmanes.

El d’enguany és un equip que compta amb fins a set cares noves (Gerard Gómez, Roger Peña, Albert Garrido, Marc Torres, Víctor Garcia, Izan Espinosa i Marcos Hurtado), així com la presència dels jugadors procedents del juvenil A Carlos Prinz, Daniel Martín i Ayoub Yahya. Per això, apunta Cuesta, a Gavà “seran uns primers minuts per agafar sensacions i tenir les primeres idees” i “perquè s’estrenin els nous”. Sobre el treball de la plantilla, exposa que “hem treballat l’ocupació de l’espai i hem fet treball defensiu”.

L’agenda de partits amistosos es completarà amb els partits davant Les Franqueses, el CFA Espluguenc el CF Mollet, el filial del CE Sabadell B, la U Llefià i el CE Mataró.

Deixa un comentari