Skip to main content

El Club de Futbol Martorell ja prepara el campus d’estiu 2021 i ho fa amb activitats de tots els tipus des del 28 de juny i fins el 30 de juliol. Amb entrenaments de futbol, sortides a la piscina, xerrades i experiències de professionals i sessions d’E-sports, proposa una oferta que s’adapta a les famílies en cada setmana i també inclou els serveis de menjador i acollida.

Els participants hi prendran part en grups reduïts d’entre 8 i 10 jugadors, rebran una atenció personalitzada i s’emportaran una samarreta tècnica com a obsequi. Els horaris del campus seran de 9.00 a 13.30h i de 15.00 a 17.00h, amb la possibilitat d’assistir-hi tot el dia o només en les franges que així es desitgi, i s’adreça a jugadors i jugadores nascuts entre el 2007 i el 2017.

Els preus variaran en funció de l’horari que s’esculli i dependran de si els participants són socis del club o no, podent escollir la setmana o les setmanes que més s’adeqüin a les necessitats de cada família. A banda, el campus compta amb una assegurança inclosa i es descomptarà un 10% a cada germà que hi prengui part.

Per a més informació, contacteu amb el telèfon  680 59 34 00 o escriviu al correu electrònic secretaria@cfmartorell.cat, i consulteu tota la informació del campus i aconseguiu el full d’inscripció a sota.

Deixa un comentari