Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ultima els darrers preparatius per a la represa de la lliga. La data marcada és el 27 de febrer, quan visitarà el Municipal El Xoperal, contra el FC Alcarràs, i en què tornarà a posar-se cara a cara amb la competició oficial. Mentrestant, ha tornat a la feina amb tot l’equip i després de dos partits amistosos, segueix encaixant uns engranatges que, a més, compten amb cares noves.

El conjunt d’Albert Nualart compta amb, pràcticament, tota la plantilla al complet. A banda, l’arribada de Lamin Samateh i d’Aymane Skaf reforcen la línia ofensiva dels blanc-i-vermells i ja comencen a entrar en els plans de l’equip. De fet, Skaf ja va marcar el passat diumenge. Els martorellencs han disputat dos partits amistosos i els dos han acabat amb el mateix resultat, 2 a 1 al Complex Esportiu Torrent de Llops.

El primer rival va ser el San Cugat FC, un partit en el qual, segons explica Nualart, “el principal objectiu era arribar al dimarts següent sense lesions i per això vam muntar dos equips diferents per a cada meitat”. Els primers 90 minuts, apunta, van acabar amb “bones sensacions”. Sobre el segon partit, contra la UD Viladecans, el tècnic de Viladecavalls destaca el bon paper fet a la segona meitat: “vam anar de menys a més i vam tenir un final de la segona meitat més estable”.

Resultats a banda, Nualart admet que ha vist un equip molt disposat a tornar a la lliga regular. “Hem aixecat dos partits, la resposta de l’equip ha estat bona i hem tingut un molt bon ritme per als pocs entrenaments que hem fet”, ha exposat. L’entrenador martorellenc reconeix que el to físic no és el millor per encara un partit a un ritme alt, però confia a enfortir el grup amb els entrenaments d’aquesta setmana i viatjar a Alcarràs amb més confiança.

 

 

 

Deixa un comentari