Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell es manté a Primera Catalana per a la propera temporada, després que l’Assemblea de la Federació Catalana de Futbol ho hagi aprovat aquest vespre amb 193 vots a favor i 142 en contra. Aquesta mesura, que afecta el futbol territorial masculí i femení, suposa la modificació del Pla de Competició establert per a aquesta temporada i no contempla descensos a Primera i Tercera Catalana masculina ni a la Preferent i la Primera Divisió femenina.

Després que el curs 2020-2021 hagi acabat i el primer equip blanc-i-vermell l’hagi tancat en l’última posició dels sotsgrup 2B, amb 13 punts, la decisió presa a l’assemblea ordinària del 2021 permetrà que mantingui la plaça a Primera Catalana. En aquest sotsgrup, els altres equips beneficiats seran la UE Tàrrega, el FC Martinenc i el FC Alcarràs.

Resolt el debat sobre els descensos, el primer equip blanc-i-vermell tornarà a militar a la màxima categoria catalana per tercer any consecutiu. Enguany, ho farà dirigit per Javi Cuesta, que ha arribat al CE Torrent de Llops per donar el relleu a Albert Nualart, l’artífex dels dos darrers ascensos de categoria.

 

Deixa un comentari