Skip to main content

El benjamí A debuta dissabte al camp del Vinyets-Molí Vell. Foto: CFM

Aquest cap de setmana, 30 de setembre i 1 d’octubre, fins a 9 equips del Club Futbol Martorell entren en competició. Són el juvenil B (Primera Divisió), el cadet B (Primera Divisió), l’infantil A (Primera Divisió), els alevins A, B i C (Segona Divisió) i els benjamins A, B i C (Segona Divisió). Aquests 8 equips s’uneixen als veterans, el primer equip, el juvenil A i el cadet A, que ja competeixen.

El juvenil B rebrà diumenge 1 (12.00 hores, CE Torrent de Llops) el Sant Ildefons B. L’equip de Manuel Fernández està enquadrat al grup 2 de Primera Divisió i s’estrena de categoria després de l’ascens obtingut el curs passat. El cadet B, de Marc Garcia, debutarà al grup 10 de Primera Divisió amb un derbi espectacular, dissabte 30 (12.00 hores, CE Torrent de Llops) davant el CF Sant Andreu de la Barca. En categoria infantil, a l’equip de David Gimeno se li han acabat les proves. Aquest diumenge 1 d’octubre (17.45 hores) s’estrena al grup 10 de Primera Divisió al camp del CF Santboià.

Tres alevins i tres benjamins

En categoria aleví, l’A que dirigeixen Joel Paredes i Christian Marín debuta aquest dissabte 30 de setembre (09.00 hores, CE Torrent de Llops) en un derbi davant el CF Sant Esteve Sesrovires en partit corresponent al grup 2 de Segona Divisió. Mentrestant, l’aleví B de Salva García, enquadrat al grup 4 de Segona Divisió, s’estrena dissabte 30 (10.00 hores, CE Torrent de Llops) davant el CF Sant Andreu de la Barca. I l’aleví C, de Xavi Marco i Dani Ruiz, enquadrat en el grup 5 de Segona Divisió, té un compromís d’alçada en l’estrena, dissabte (09.00 hores, CE Torrent de Llops) davant el UE Cornellà F.

En categoria benjamí, tres equips del CF Martorell debuten aquest cap de setmana. L’A, d’Arnau Fàbregas i Pau Bonastre, s’estrenen al grup 4 de Segona Divisió, dissabte 30 (11.00 hores) al camp del Vinyets-Molí Vell CF. El B, amb Sergi Duque i Gerard Fàbregas a la banqueta, debuten aquest diumenge 1 d’octubre (10.00 hores, CE Torrent de Llops) en un derbi davant el CF Sant Andreu de la Barca, al grup 2 de Segona Divisió. I finalment, el benjamí C, de Sergi Garcia i Pau Garcia, s’estrenen diumenge 1 d’octubre (10.00 hores, CE Torrent de Llops) davant el Begues CF B.

El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre ja s’estrenaran la resta d’equips del CF Martorell i la competició serà vigent per a tothom.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari