Skip to main content

El president de l’entitat, Josep Ramon Vigueras, és un dels 5 candidats. Foto: CFM

El Club Futbol Martorell té 5 finalistes als Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport: Josep Ramon Vigueras (dirigents de l’esport), Joan Tort (pioners de l’esport), la jornada amb l’Arc de Sant Martí (activitat física i l’esport per la cohesió social) i els equips infantil B i C (valors de l’esport). El jurat va decidir els guanyadors de cadascuna de les 12 categories, sorgits d’una relació de 49 finalistes: persones, entitats, activitats i empreses. Els guanyadors es mantindran en secret fins la gala, que se celebrarà el 6 d’abril a Ca n’Oliveras, presentada per la periodista Elisabet Carnicé.

Segons anuncia el web de l’Ajuntament, els finalistes són:

Els finalistes

Dirigents de l’esport: Francisco Pérez Peinado; Francisco Esteban García; Jordi Gay Cano; Eva Rodríguez Torras, Josep Ramon Vigueras i Andreu Tejedor Cros.

L’activitat física i l’esport inclusius: Rubén Capúz Peralta; Club Social Punt de Trobada; Lucía Escalante Ortiz i Natació adaptada del Club Natació Martorell.

L’activitat física i l’esport per la cohesió social: Heroes of the Cruyff Court; Grup F Aigua Salut Gent Gran; Arc de Sant Martí-Club de Futbol Martorell i les 6h de natació del Club Natació Martorell.

L’activitat física i l’esport saludable: Institució Escolar Balmes; Grup d’atletisme i salut del Martorell Atlètic Club; Natació Esportiva del Club Natació Martorell i Martorell Pàdel Club.

L’esportista de l’any (femení): Maria Casas Collell; Lucía Escalante Ortiz i Bel Martínez Trepat.

L’esportista de l’any (masculí): Mario Fuentes Carrasco; Lluís Casanova Adell i Arnau Miret Barrull.

Millor organització d’esdeveniments esportius: Final de la Copa Catalana femenina de rugbi; organització del Torneig Cadet del Club Bàsquet Martorell; Cursa dels 5 i 10 Km del Martorell Atlètic Club i Torneig de Bàsquet Mini Vila de Martorell.

Pioners de l’esport: Josep Batlle De Sanjosé; Xavier Fontelo Castillejos; Josep i Francesc Comajuncosas Casasayas; Antonio Folqué Serres i Joan Tort Matas.

Promoció de la igualtat d’oportunitats per a l’accés i la pràctica d’activitat física i esportives: Martorell Gimnàstic Club; Hipofuries-Equip femení del Rugby Club Martorell; Cadet/juvenil de l’Associació Pares i Mares del Futbol Sala Martorell i primer equip femení del Club d’Handbol Martorell.

Reconeixement al centre educatiu: Escola José Echegaray, Escola Juan Ramón Jiménez; Escola Lola Anglada i Institució Escolar Balmes.

Reconeixement al patrocinador de l’any: INOVYN Química España sl; Autoescola Nova; FisioMedic Sant Esteve; Família Puig (JP Selecta) i Niubó Administració.

Valors de l’esport: Arnau Fàbregas Yedra (infantil C Club de Futbol Martorell); David Hernández (infantil B del Club de Futbol Martorell); Manel Vera Cobo i Trofeus Massana.

El jurat dels Premis de la Nit de l’Activitat Física i l’Esport es va reunir la setmana passada a la Casa de la Vila i va deliberar els finalistes i els guanyadors del certamen. Van haver de triar entre 131 candidatures que havien presentat les entitats, de les quals han sortit 49 finalistes. Els periodistes Raül Llimós i Antoni Real i l’esportista Carles Castillejo van formar part d’un jurat presidit per l’alcalde, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari