Marc Colell ha marcat el gol de l’empat només començar la segona part. Fotografia: Marta Gila Santafè

El primer equip del CF Martorell ha demostrat a Begues que ha après de la lliçó i s’ha imposat al camp del cuer tot i que ha aixecat un 1-0 advers en la segona part. Els gols de Colell, Abde i Enric Soriano han segellat un triomf que permet als martorellencs seguir ben a prop del liderat. El partit s’ha iniciat amb un CF Begues amb un joc directe sobre la porteria de Toni Domínguez i ben aviat s’ha avançat en el marcador. Quan s’havien disputat 10 minuts, Ramiro ha rematat de cap a la sortida d’un córner per establir l’1-0. Els martorellencs han intentat reaccionar, i han trobat en Xavi Marco la millor manera per intimidar la porteria del CF Begues. A través de l’extrem esquerre han arribat accions perilloses per part martorellenca. Guille ha disposat d’una de les oportunitats més clares dels primers 45 minuts. Tot i que el conjunt local, des del gol, no havia aconseguit aproximar-se a la porteria de Toni, els de Nualart no es trobaven del tot còmodes sobre la gespa. En atac, a banda de les jugades individuals de Xavi Marco, el CF Martorell no trobava la via per arribar amb claredat.

Reacció espectacular

A la represa, els blanc-i-vermells han canviat el guió de dalt a baix. Al minut 47, ha arribat l’empat. Després d’una centrada d’Isaac, Totti ha assistit a Colell, que amb un xut potent, ha anotat l’1-1. La intensitat no ha disminuït, però fins al minut 68 no ha arribat el segon. Després d’una errada defensiva, Xavi Marco ha buscat porteria en un u contra u, i el refús del porter l’ha aprofitat Abde qui, a boca de canó, ha posat el CF Martorell per davant en el marcador (1-2). Seguidament, Max ha tingut una oportunitat molt clara després d’una gran jugada individual. Tant sols tres minuts més tard del gol, Enric Soriano ha rematat de cap a la sortida d’un córner encarrilant el triomf (1-3). El primer gol del central bagenc amb la samarreta blanc-i-vermella ha donat més tranquil·litat i consistència. El conjunt d’Albert Nualart no ha afluixat el ritme, i ha seguit aproximant-se a l’àrea contrària. Pau Hernández ha estat ben a punt de fer el quart amb una xut que s’ha estavellat al travesser, en la darrera ocasió del duel. Victòria d’ofici per encetar un mes de desembre prometedor.