CF_MARTORELL news
  1. El FC Sant Cugat, primer rival del juvenil A a la lliga
  2. El primer equip tomba la UE Rubí en el primer amistós
  3. El sènior femení debutarà a Primera al CE Torrent de Llops
  4. El primer equip inicia la pretemporada aquest dilluns
  5. El sènior femení farà 4 partits durant la pretemporada
ca ca

Torneig 12 hores F7

30horesfutbol

El proper 30 de juny, el CF Martorell promou un torneig de 12 hores de futbol7 en categoria masculina al Complex Esportiu Torrent de Llops per a majors de 16 anys. Hi podran participar tots els equips que s’inscriguin abans del termini previst i reuneixin els requisits establerts en la normativa establerta. La documentació necessària per formalitzar la inscripció de l’equip es podrà recollir a les oficines del CF Martorell al Complex Esportiu Torrent de Llops o a través del lloc web cfmartorell.cat.

Els equips hauran d’estar formats per un màxim de 15 jugadors a partir de 16 anys. La inscripció de l’equip és de 150 euros i la data máxima és el 22 de juny de 2018. La competició del Torneig de 12 hores de futbol 7 constarà d’una categoria masculina (per majors de 16 anys) i es regirà segons les pautes establertes per la Federació de Futbol corresponent en tot allò que no quedi recollit en el Reglament de la Competició.

El torneig començarà a les 9.00 hores i finalitzarà a les 21.00 hores. Els guanyadors del torneig de 12 hores de futbol7 tindran recompensa. El campió rebrà 350 euros, el segon classificat, 200 euros i el tercer, 100 euros.

Cartell i bases del torneig 12 hores F7

Full d’inscripció torneig 12 hores F7

Mode de navegació

Format

Boxed
Wide

Imatge de fons

Color Skin