CF_MARTORELL news
  1. El primer equip femení tomba Suburense i té el liderat a tocar
  2. El primer equip esgarrapa tres punts més que el fan més líder
  3. 6 equips juguen amistosos amb un combinat dels Estats Units
  4. El primer equip cau al camp del Sant Maure en un amistós
  5. Dosi de confiança i moral pel primer equip femení
ca ca

MARTORELL CUP 2017

torneig de juliol

Inscriu-te a la Martorell Cup 2017!

 

El Club de Futbol Martorell organitza la Lliga d’estiu de futbol 7 durant el mes de juliol de 2017 als camps de futbol del Complex Esportiu Torrent de Llops, tant en categoria masculina com femenina. Podran participar tots els equips que omplin el full d’inscripció i reuneixin els requisits establerts a la normativa.

És imprescindible disposar de tota la documentació, degudament autoritzada i segellada per l’Organització per poder prendre part en la competició (full d’inscripció de l’equip, comprovant de pagament,…). La competició de la Lliga d’Estiu de futbol 7 constarà d’una categoria masculina i una categoria femenina (totes dues per a majors de 18 anys)  i es regirà segons les pautes establertes per la Federació de Futbol corresponent en tot allò que no quedi recollit en el Reglament de la Competició.

Aquesta Martorell Cup 2017 tindrà lloc dels dies 3 al 28 de juliol en horari de 19:00h a 22:00h. Els guanyadors obtindrán premis de fins a 400 euros. La data límit per inscriure’s és el 27 de juny.

PRESENTACIÓ MARTORELL CUP 2017

NORMATIVA MARTORELL CUP 2017

Mode de navegació

Format

Boxed
Wide

Imatge de fons

Color Skin