CF_MARTORELL news
  1. Cancel·lat el Campus de Setmana Santa del CF Martorell
  2. Sense futbol pel coronavirus durant un mínim de quinze dies
  3. El primer equip suma un triomf valuós a Mollerussa des del punt de penal
  4. El primer equip té una nova oportunitat de reivindicar-se en la lluita per la permanència
  5. El CF Martorell opta a guanyar 4 candidatures en la Nit de l’Activitat Física i l’Esport
ca ca

Informació d’interès

En aquesta secció trobaràs continguts d’interès com ara, descomptes, calendaris, notes informatives…

MCDONALDS MARTORELL

Polígon Industrial "El Congost" Ctra. Nacional II, 08760 Martorell.

L’empresa MC DONALDS MARTORELL farà a les sòcies i socis del CLUB DE FUTBOL MARTORELL, presentant el seu carnet de soci en McDonald’s Martorell en caixa, un 10% de descompte en les seves consumicions al restaurant sense mínim de compra. Aquest descompte no és aplicable ni acumulable a altres ofertes o promocions com: ofertes de la App de McDonald’s, ofertes locals del restaurant, productes a 1€, festes d’aniversaris i Mes McNífico. En cas que en una comanda conflueixin articles promocionats i no promocionats, el descompte s’aplicarà exclusivament a aquests últims durant la temporada 2018-2019.
Per beneficiar-se del descompte, hauran de triar l’opció de “pagar en caixa” en fer la seva comanda en el kiosco, i mostrar el seu carnet de soci vigent de la temporada 2018/2019 a la caixera al moment d’abonar la comanda. La presentació del carnet de soci és condició necessària perquè li sigui aplicat el descompte.

CINES ATRIUM

Carrer Camp Llarg, 08740 Sant Andreu de la Barca.

L’empresa Cines ATRIUM Sant Andreu de la Barca farà als sòcies i socis del CLUB DE FUTBOL MARTORELL una oferta de 2X1 a les entrades al cinema, tant festius com diaris.

Per beneficiar-se de l’oferta, hauran de mostrar el seu carnet de soci vigent de la temporada 2018/2019 a als punts de venda. La presentació del carnet de soci és condició necessària per tenir dret a l’oferta.

AUTOESCOLA MARTORELL

Puig del Ravell, 6, Local 5, 08760 Martorell.

La AUTOESCOLA MARTORELL realitzarà una oferta especial al seu establiment per jugadors, entrenadors, sòcies i socis del  CLUB DE FUTBOL MARTORELL interessats. (Mes informació al establiment.) La presentació del carnet de soci és condició necessària per tenir dret a l’oferta.

AUTOESCOLA NOVA

Rambla de les Bòbiles, 3, 08760 Martorell.

La AUTOESCOLA NOVA  realitzarà una oferta especial al seu establiment per jugadors, entrenadors, sòcies i socis del  CLUB DE FUTBOL MARTORELL interessats. (Mes informació al establiment.) La presentació del carnet de soci és condició necessària per tenir dret a l’oferta.

BASE SAYAS SPORT

Carrer Josep Pla, 12, 08760 Martorell.

L’empresa BASE SAYAS MARTORELL farà a les sòcies i  socis del CLUB DE FUTBOL MARTORELL,  un 10% de descompte en roba i material esportiu, excepte promocions i col·lectius. La presentació del carnet de soci és condició necessària per tenir dret al descompte.

VITALDENT MARTORELL

Rambla de les Bòbiles, 16, 08760 Martorell.

L’empresa VITALDENT MARTORELL realitzarà, a qui estigui interessat, una primera consulta gratuïta (inclosa ortopantomografia de diagnòstic el cost aproximat del qual ascendeix a 120€), a les sòcies,  socis i col·lectiu   del CLUB DE FUTBOL MARTORELL i als seus familiars directes.

L’empresa VITALDENT MARTORELL es compromet a realitzar un 15% de descompte en tots els tractaments realitzats en clínica, així com a facilitar l’assessorament necessari per a poder obtenir finançament fins a dotze mesos sense interessos i fins a 5 anys, a les sòcies, socis i col·lectiu  del CLUB DE FUTBOL MARTORELL i als seus familiars directes.

L’empresa VITALDENT MARTORELL  a posarà a la disposició de les sòcies, socis i col·lectiu  del CLUB DE FUTBOL MARTORELL interessats, la Targeta Pacient VITALDENT.

Totes i cadascuna de les persones pertanyents al Club de Futbol Martorell i els seus familiars directes tindran dret a les 25 Prestacions Gratuïtes definides per l’empresa VITALDENT MARTORELL.

VITALDENT ofereix a tots els familiars directes del col·lectiu Club de Futbol Martorell odontopediatría preventiva, totalment gratis fins a nenes i nens de 9 anys, consistent en:

         Tècniques de raspallat

         Topificaciones de fluor

         Segelladors de dents temporals

         Extracció de dents temporals

Per beneficiar-se dels avantatges, hauran de mostrar el seu carnet de soci vigent de la temporada 2018/2019. La presentació del carnet de soci és condició necessària per tenir dret als avantatges.

Mode de navegació

Format

Boxed
Wide

Imatge de fons

Color Skin